free web builder

Kamerás rendszerek

A vagyonvédelem következő lépcsőfoka a CCTV (Closed Circuit Television), azaz a kamerás rendszer. Kamerákkal minden nap találkozhatunk bankokban, boltokban, gyárakban, üzletekben egyaránt, melyek szintén a védelmet hivatottak szolgáltatni.

Mára már az egyik legnépszerűbb és legelterjedtebb biztonságtechnikai eszköz és hatalmas információforrást jelent. A fejlődésnek köszönhetően egyre precízebb és sokrétűbb kamerák kerülnek piacra, ezzel is növelve megbízhatóságukat és korszerűségüket.

Mi mindenre jó a CCTV?
Elsősorban a biztonságot szolgálja, azonban nemcsak a betörés és behatolás ellen szereltetik fel annyian. Kiküszöbölhetőek a lopások, az alkalmazottak és a kassza pénzmozgásának megfigyelése, gyártási folyamatok során a berendezések működésének ellenőrzése, de a térfigyelő kamerák is növelik a közbiztonságot. Ezeken túl pedig a rögzített képfelvétel bizonyítékként szolgálhat az esetleges bírósági ügyekben is. 

Mobirise

Hova érdemes telepíteni?
Ahogy előbb is felsoroltuk, nagyon sokrétűen alkalmazhatóak a kamerák. Tehát ha nemcsak védelem alá szeretné helyezni vagyonát, hanem megfigyelni is azt, érdemes megrendelnie szolgáltatásunkat. A modern technológiáknak köszönhetően hatalmas a választék, külteret és belteret egyaránt figyelhet éjjel-nappal, ma már szinte mindenre van lehetőség.  

Mobirise

Hogyan működik?
Ahogy a riasztóberendezéseknél, úgy a kamerás rendszereknél is van lehetőség a távvezérlésre – akár számítógépről, akár telefonról. A rendszerek alapeszközei – a kamerákon kívül – a rekorderek, képrögzítők, melyek feljátsszák és archiválják a felvételeket. Ezeket a rendszerre kötött monitorokon át nézhetjük vagy játszhatjuk vissza.

Miért válasszon minket?
Mindenki szeretné teljes biztonságban tudni tulajdonát, vagyonát, ha kamerás rendszert rendel. Ehhez azonban elengedhetetlen olyan céget választani, aki rendelkezik érvényes licenc engedéllyel. Ez nagyon fontos tényező, mert bírósági ügyekben csak olyan felvételeket használhat fel bizonyítékként, melyek rendelkeznek licenccel. A mi cégünk ezt is biztosítja: Az Alarm-red Slovakia s.r.o. technikai szolgáltatásait a Nyitrai Kerületi Rendőrségi Testület licenc engedéllyel működteti. 

Mobirise

Felkeltettük az érdeklődését? Kérdése van? Választott szolgáltatásaink közül? Vegye fel velünk a kapcsolatot, írjon nekünk bátran, mi szívesen segítünk kérdésében!

© Copyright 2019 Alarm-Red Slovakia s.r.o. - All Rights Reserved
Gurgely Design 2019