bootstrap responsive templates

Kapunyitás

Toló- és szárnyas kapunyitás egy gombnyomásra, akár több 100 kg-os kapuk esetében is. Kényelmes és biztonságos, mert az infrasorompónak köszönhetően nem csukhatjuk be mindaddig a kaput, míg valami ott áll.
Ha nem akar, nem kell többé az utcaajtóhoz rohanni, kényelmesen, a lakásból is nyithatja azt. Ebben az esetben kérhet videó- vagy audiokapunyitót. 

Miért válasszon minket?
A kapunyitás egyszerű módja mindenkinek tetszeni fog és az elmúlt 24 évben rengeteg kapunyitó motort telepített a cégünk. Eddig minden ügyfelünk elégedett, valamint a saját kapunk is motorosan nyílik.  

Mobirise

A motoros kapunyitás esetében toló- és szárnyas kapukról beszélhetünk. Kényelmes és biztonságos választás, mert távirányító segítségével az autónkból nyithatjuk vagy zárhatjuk a kapunkat. Az infrasorompó elengedhetetlen alkatrésze, mely mindennemű akadályt érzékel a nyitás/csukás idején és nem engedi becsukódni a kaput. Ezzel elkerülhetünk minden kellemetlen balesetet. A motoros kapunyitás csendes, a kapu rángás nélkül nyílik és áramkimaradás idején is kézzel könnyen kinyitható.

A kaputelefonok tulajdonképpen a csengő funkcióinak kiterjesztése. Előnye, hogy a kommunikáció kétirányú, ahol a hang képpel is kiegészülhet a videókaputelefonok esetében. A csengő gombját egy kültéri egység váltja fel, amihez tetszés szerint elektromos kapunyitás és kamerák csatlakoztathatóak. Az audio rendszerek is megfelelőek, azonban a video kaputelefonoknak több előnye is van. Akár kérdés nélkül is beengedhetjük a csengető félt, látjuk ki áll ott, ismerős, barát, családtag, és az is eldönthető, hogy az ismeretlen gyanús külsejű-e. Különösen a gyermekek és a háziasszonyok esetén fontos, hogy anélkül is megállapítható legyen a látogató személye, hogy beleszólna a készülékbe.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse iaculis rutrum enim, nec tincidunt justo sagittis vel. Pellentesque eros dui, lobortis non augue at, faucibus convallis dui. Curabitur velit leo, lacinia at fringilla quis, viverra eu purus. Morbi a urna quis odio posuere mattis. Vestibulum faucibus vehicula ipsum, sit amet interdum dui tempor ac. Nunc gravida pharetra ante, vel luctus risus consectetur vitae.

Mivel a Mobirise egy asztali alkalmazás, annyi webhelyet fejleszthetsz vele szabadon, amennyit csak szeretnél.

Publikáld a kész webhelyed a helyi meghajtódra, FTP-re, tedd fel az Amazon S3-ra, Google Cloud-ra vagy a GitHub Pages-re. Ne légy egyetlen platform vagy szolgáltató túsza!

Csak dobd a blokkokat az oldalra, szerkeszd meg a tartalmukat helyben és publikáld az oldalt - nincs szükség további technikai ismeretre.

Felkeltettük az érdeklődését? Kérdése van? Választott szolgáltatásaink közül? Vegye fel velünk a kapcsolatot, írjon nekünk bátran, mi szívesen segítünk kérdésében!

© Copyright 2019 Alarm-Red Slovakia s.r.o. - All Rights Reserved
Gurgely Design 2019