online web builder

Riasztó
berendezések

A vagyonvédelem alappillére a mozgásérzékelőkkel működő riasztórendszer, mely mindennemű mozgást érzékel hatókörön belül. Célja, hogy az esetleges betöréssel járó kárt minimálisra csökkentse, így őrizze a területet.

Hova érdemes telepíteni?
Az eszközválaszték napjainkban már igen széles, így a rendszerek könnyen kiépíthetők családi házak, lakások, üzletek és üzlethelyiségek, irodák, gyárak, üzemek és különböző épületek védelmére is. Annak érdekében, hogy a berendezés a kellő hatást fejtse ki szükséges az igényeket pontosan ismerni és felmérni, milyen fokú védelemre van szükségünk.

Miből áll egy riasztórendszer?
A riasztórendszer több fő részből áll, melyek a megfelelő működést és felhasználhatóságot biztosítják:
> Központi egység (tápegység és akkumulátor – hogy a rendszer egy esetleges áramkimaradás idején is működjön)
> Kezelőegység (minimum egy billentyűzet – segítségével a rendszert könnyedén vezérelhetjük)
> Érzékelők (mozgás- és nyitásérzékelők)
> Szirénák (hang- és fényjelzők – melyek a környezet figyelmét hívják fel a behatolásra)

Mobirise

Milyen további lehetőségek, funkciók vannak még?
A berendezések elsődleges célja a beltéri védelem, azonban kiegészíthetőek a kültéri védelemmel, tűzvédelemmel és kamerás megfigyelőrendszerekkel is a még hatékonyabb védelemért.
A központi egység funkciói közt szerepel a telefonos értesítés is – sms vagy hívás behatoláskor, vagy ha lemerült az akkumulátor. Továbbá telefonos alkalmazások segítségére is számíthatunk, ha távolról szeretnénk vezérelni – például ki- vagy bekapcsolni – a berendezésünket. 

Mobirise

Milyen a rendszerek élettartama?
A riasztóberendezések a kellő odafigyeléssel hosszú éveken át szolgálják védelmünket, azonban a megbízható működésükhöz szükséges a rendszeres teljes körű ellenőrzés és karbantartás. Így elkerülhetőek a problémák, a rendszerünk elévülése és meghibásodása.

Miért válasszon minket?
Cégünk már az induláskor is fontos hangsúlyt fektetett a riasztóberendezésekre. Azóta egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek ezek a típusú behatolás jelzők, a fejlődésnek köszönhetően pedig a megbízhatóságuk is csak nőtt. A korszerű rendszereket könnyű felszerelni, így időhatékonyak vagyunk. Valamint cégünk az ellenőrzésre és karbantartásra is odafigyel, így nem kell aggódnia akkor sem, ha hosszútávra tervez. 

Mobirise

© Copyright 2019 Alarm-Red Slovakia s.r.o. - All Rights Reserved
Gurgely Design 2019