free responsive web templates

Rólunk

Cégünk 1995-ben alakult családi vállalkozásként. A rendszerváltás utáni években a nyugati szellemiség, a vállalkozói kedv Szlovákiában is megjelent, egyre többen nyitottak boltot, üzletet és indították el vállalkozásukat. Ebben a hullámban született meg a biztonságtechnikai cégünk terve is. A többi vállalkozó pedig örömmel fogadta a piacon a lehetőséget, hogy megbízható védelem alá helyezhetik boltjaikat, házaikat vagy székhelyüket.

Vállalkozásunk a kezdetekben riasztós rendszereket telepített, majd a ’90-es évek végén megjelentek a kedvező árú kamerás rendszerek is, így bővült a palettánk. A kamerák ütemes és gyors fejlődésének köszönhetően nagy népszerűségnek örvendenek ezek a rendszerek azóta is. 

Az évek során pedig tovább bővítettük kínálatunkat a kapunyitással, ezen belül a kaputelefonokkal, majd az elmúlt években a piaci igényekre reagálva a tűzvédelemmel is.

Már az induláskor is fontos volt számunkra a megbízhatóság és a minőség. Az Alarm-red Slovakia s.r.o. technikai szolgáltatásait a Nyitrai Kerületi Rendőrségi Testület licenc engedéllyel működteti már a kezdetek óta. A licenc engedéllyel a kamerás felvételeink bírósági bizonyítékként szolgálnak, mely ilyen esetekben rendkívül fontos és szükséges.

Első helyen áll a minőségi munka és ügyfeleink biztonsága már a kezdetektől fogva. Keressen minket bizalommal, örömmel segítünk!

Felkeltettük az érdeklődését? Kérdése van? Választott szolgáltatásaink közül? Vegye fel velünk a kapcsolatot, írjon nekünk bátran, mi szívesen segítünk kérdésében!

© Copyright 2019 Alarm-Red Slovakia s.r.o. - All Rights Reserved
Gurgely Design 2019