Riasztó
berendezések

A vagyonvédelem alappillére a mozgásérzékelőkkel működő riasztórendszer, mely mindennemű mozgást érzékel hatókörön belül. Célja, hogy az esetleges betöréssel járó kárt minimálisra csökkentse, így őrizze a területet.

Hova érdemes telepíteni?
Az eszközválaszték napjainkban már igen széles, így a rendszerek könnyen kiépíthetők családi házak, lakások, üzletek és üzlethelyiségek, irodák, gyárak, üzemek és különböző épületek védelmére is. Annak érdekében, hogy a berendezés a kellő hatást fejtse ki szükséges az igényeket pontosan ismerni és felmérni, milyen fokú védelemre van szükségünk.

Miből áll egy riasztórendszer?
A riasztórendszer több fő részből áll, melyek a megfelelő működést és felhasználhatóságot biztosítják:
> Központi egység (tápegység és akkumulátor – hogy a rendszer egy esetleges áramkimaradás idején is működjön)
> Kezelőegység (minimum egy billentyűzet – segítségével a rendszert könnyedén vezérelhetjük)
> Érzékelők (mozgás- és nyitásérzékelők)
> Szirénák (hang- és fényjelzők – melyek a környezet figyelmét hívják fel a behatolásra)

Mobirise

Milyen további lehetőségek, funkciók vannak még?
A berendezések elsődleges célja a beltéri védelem, azonban kiegészíthetőek a kültéri védelemmel, tűzvédelemmel és kamerás megfigyelőrendszerekkel is a még hatékonyabb védelemért.
A központi egység funkciói közt szerepel a telefonos értesítés is – sms vagy hívás behatoláskor, vagy ha lemerült az akkumulátor. Továbbá telefonos alkalmazások segítségére is számíthatunk, ha távolról szeretnénk vezérelni – például ki- vagy bekapcsolni – a berendezésünket. 

Mobirise

Milyen a rendszerek élettartama?
A riasztóberendezések a kellő odafigyeléssel hosszú éveken át szolgálják védelmünket, azonban a megbízható működésükhöz szükséges a rendszeres teljes körű ellenőrzés és karbantartás. Így elkerülhetőek a problémák, a rendszerünk elévülése és meghibásodása.

Miért válasszon minket?
Cégünk már az induláskor is fontos hangsúlyt fektetett a riasztóberendezésekre. Azóta egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek ezek a típusú behatolás jelzők, a fejlődésnek köszönhetően pedig a megbízhatóságuk is csak nőtt. A korszerű rendszereket könnyű felszerelni, így időhatékonyak vagyunk. Valamint cégünk az ellenőrzésre és karbantartásra is odafigyel, így nem kell aggódnia akkor sem, ha hosszútávra tervez. 

Mobirise

Felkeltettük az érdeklődését? Kérdése van? Választott szolgáltatásaink közül? Vegye fel velünk a kapcsolatot, írjon nekünk bátran, mi szívesen segítünk kérdésében!

© Copyright 2019 Alarm-Red Slovakia s.r.o. - All Rights Reserved
Gurgely Design 2019